English English Polski Polski
Katedra Agronomii - Department of Agronomy
Menu > Dydaktyka > Rolnictwo  
 
Rolnictwo

 Kierunek Rolnictwo

  • Agroekologia i ochrona środowiska: stacjonarne i niestacjonarne, stopień pierwszy

  • Agrofizyka: stacjonarne i niestacjonarne, stopień drugi

  • Ekologia i zagrożenia ekosystemów trawiastych w Polsce (fakultet): niestacjonarne, stopień pierwszy

  • Herbologia: stacjonarne i niestacjonarne, stopień pierwszy

  • Integrowana ochrona przed chwastami: stacjonarne i niestacjonarne, stopień drugi

  • Komputerowe doradztwo agrotechniczne: stacjonarne i niestacjonarne, stopień drugi

  • Łąkarstwo: stacjonarne i niestacjonarne, stopień pierwszy

  • Nowoczesne technologie produkcji roślinnej (fakultet): niestacjonarne, stopień pierwszy

  • Ogólna uprawa roli i roślin: stacjonarne i niestacjonarne, stopień pierwszy

  • Plan produkcji integrowanej w gospodarstwie: niestacjonarne, stopień drugi

  • Plan produkcji roślinnej w gospodarstwie: stacjonarne, stopień drugi

  • Praca projektowa: stacjonarne i niestacjonarne, stopień pierwszy

  • Produkcja integrowana: stacjonarne i niestacjonarne, stopień drugi

  • Propedeutyka rolnictwa: stacjonarne i niestacjonarne, stopień pierwszy

  • Przechowywanie produktów rolnictwa: stacjonarne i niestacjonarne, stopień pierwszy

  • Rolnictwo na świecie: stacjonarne i niestacjonarne, stopień drugi

  • Rolnictwo precyzyjne: stacjonarne i niestacjonarne, stopień pierwszy

  • Seminarium dyplomowe: stacjonarne i niestacjonarne, stopień pierwszy i drugi

  • Standaryzacja płodów rolnych: stacjonarne i niestacjonarne, stopień pierwszy

  • Surowce nieżywnościowe: stacjonarne i niestacjonarne, stopień drugi

  • Szczegółowa uprawa roślin: stacjonarne i niestacjonarne, stopień pierwszy

  • Wdrażanie rolnictwa precyzyjnego: stacjonarne i niestacjonarne, stopień drugi

  • Woda w rolnictwie z elementami agrometeorologii: stacjonarne i niestacjonarne, stopień pierwszy

  • Współczesne systemy rolnictwa (fakultet): niestacjonarne, stopień drugi

  • Wybrane zagadnienia z produkcji roślinnej: stacjonarne i niestacjonarne, stopień drugi



 
Top! Top!
cookies