Kierunek Bezpieczeństwo Żywności
- Podstawy produkcji roślinnej: stacjonarne, stopień pierwszy
Kierunek Ekonomia, Finanse i Bankowość, Zarządzanie
- Propedeutyka rolnictwa: stacjonarne i niestacjonarne, stopień pierwszy
Kierunek Gospodarska Przestrzenna
- Agroekosystemy: stacjonarne i niestacjonarne, stopień drugi
- Rolnictwo w gospodarce przestrzennej: stacjonarne i niestacjonarne, stopień pierwszy
Kierunek Hodowla i Ochrona Zwierząt Towarzyszących i Dzikich
- Rośliny paszowe: niestacjonarne, stopień pierwszy
Kierunek Inżynieria Systemów Biotechnicznych
- Podstawy produkcji przyrodniczej: stacjonarne, stopień pierwszy
Kierunek Ochrona Środowiska
- Wpływ produkcji rolniczej na środowisko: stacjonarne, stopień pierwszy
Kierunek Towaroznawstwo w Biogospodarce
- Podstawy produkcji roślinnej: stacjonarne, stopień pierwszy
Kierunek Towaroznawstwo
- Towaroznawstwo produktów rolniczych pochodzenia roślinnego: stacjonarne, stopień pierwszy
Kierunek Weterynaria
- Agronomia: stacjonarne jednolite
- Agronomy: stacjonarne jednolite (w języku angielskim)
Kierunek Zarządzanie i Inżynieria Produkcji
- Przyrodnicze podstawy produkcji: stacjonarne, stopień pierwszy
Kierunek Zootechnika
- Intensywne systemy w produkcji zwierzęcej: stacjonarne i niestacjonarne, stopień drugi
- Podstawy produkcji roślinnej: stacjonarne i niestacjonarne, stopień pierwszy
- Użytkowanie łąk i pastwisk: stacjonarne i niestacjonarne, stopień pierwszy
|