You are here: STRONA GŁÓWNA » BHP » Ćwiczenia z enzymologii » Otrzymywanie inwertazy-fruktohydrolazy β-D-fruktofuranozydów (EC 3.2.1.26) z drożdży i badanie jej właściwości
Otrzymywanie inwertazy-fruktohydrolazy β-D-fruktofuranozydów (EC 3.2.1.26) z drożdży i badanie jej właściwości
DNS
Potasu sodu winian
Aceton
Kwas octowy
NaOH
Sacharoza
Sodu octan bezwodny
D(+)-Rafinoza, pentahydrat ≥98%
cookies
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie (SGGW) informuje, że na swoich stronach www stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Korzystając ze stron SGGW, wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Aby dowiedzieć się więcej oraz uzyskać wiedzę jak zarządzać ustawieniami dotyczącymi ciasteczek sprawdź naszą polityką cookies.
Zamknij [X]