Izolacja Plazmidowego DNA z bakterii. Analiza restrykcyjna.
Bromophenol Blue
EDTA
Etylowy alkohol 96%
Glukoza
Kwas solny 35 - 38%
2-Propanol (Izopropanol)
Kwas octowy 80%
NaOH
Amonu octan CZDA
SDS
Agar
Agaroza
Bromek etydyny
Ekstrakt drożdżowy
GLICEROL
Rybonukleazy A
Tris
Trypone/Peptone
cookies
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie (SGGW) informuje, że na swoich stronach www stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Korzystając ze stron SGGW, wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Aby dowiedzieć się więcej oraz uzyskać wiedzę jak zarządzać ustawieniami dotyczącymi ciasteczek sprawdź naszą polityką cookies.
Zamknij [X]